Proces

POTREBA -> IDEJA

Potreba je glavni pokretač naše kreativnosti. Donijeli ste odluku za rješavanje određene potrebe vezano uz stan, radni prostor, poslovni prostor. Ideje se rađaju, ali ne znate odakle početi. Tu nastupamo mi. Kroz konzultacije upoznat ćemo Vas sa svim važnim detaljima na koje svakako treba obratiti pažnju kako bi realizacija ideje i ispunjenje potrebe ispali besprijekorni, baš kao što ste i zamišljali.

PLANIRANJE/PROJEKTIRANJE/DIZAJN

Za uspješno postizanje cilja najvažnije je dobro izraditi plan i projekt na temelju određenih zahtjeva i specifikacija zadatka (čitaj Vaše potrebe).  Ljudi brzopleto ulaze u adaptacije ili novogradnje bez pomno razrađenog plana uvjereni da je dovoljna ideja ili projekat na temelju kojeg su dobili građevinsku dozvolu. S radovima se kreće ishitreno i užurbano bez prave analize ostavljajući pritom važne detalje za rješavanje tijekom gradnje/adaptacije što najčešće rezultira improviziranim i nekvalitetnim rješenjima. Izuzetno je važno voditi brigu o infrastrukturi objekta(struja, voda, odvodnja, grijanje, klimatizacija, rekuperacija).

Primjeri:

  • Nemamo projekat kuhinje te postavljamo instalacije proizvoljno što nas kasnije ograničava u oblikovanju i dizajnu kuhinje.
  • Dnevni boravak: utičnice su na krivom mjestu, antena nije na zidu gdje bismo htjeli.

I da ne nabrajamo u nedogled, niz drugih potencijalnih propusta u oblikovanju našeg životnog prostora. Sve to put je do nezadovoljstva krajnjim ishodom kao i visokim i nepotrebnim troškovima ispravljanja i grešaka i propusta. Iz svih navedenih razloga pozivamo Vas da nam se obratite s povjerenjem kako bismo Vam svojim stručnim savjetima pomogli da izbjegnete nepotreban stres i neplanirane troškove.

REALIZACIJA/IZVEDBA

Nakon izrade kvalitetnog plana i projekta, vrijeme je za realizaciju. Recept smo izradili, odabrali materijale koji će u potpunosti biti u skladu s Vašim željama i postizanjem željenog dizajna kao i funkcionalnosti prostora i izvedenog namještaja. S maksimalnom pažnjom izvodimo svaki komad namještaja vodeći brigu i o najsitnijim detaljima. Garantiramo Vam brze rokove isporuke i vrhunsku kvalitetu.

GARANCIJA KVALITETE/ZADOVOLJSTVO

Naš je cilj proizvesti vrhunski namještaj Vama na zadovoljstvo, a nama na ponos.
Na sve naše proizvode dajemo garanciju, te sve prijavljene nedostatke ili kvarove otklanjamo u najkraćem mogućem roku.