About nanonet

Iz ljubavi i strasti prema oblikovanju i osmišljavanju prostora u kojima živimo i radimo logičnim slijedom nastala je potreba da svoje ideje i planove materijaliziramo i pretvorimo u proizvode koji imaju svoju funkciju, a istovremeno nam svojim izgledom uljepšavaju životno i radno okruženje.

Iz tog razloga osnovana je tvrtka Nanonet simboličnog imena (vrlo sitna mreža) mala mreža – velikih ambicija. Iskustva nam ne nedostaje jer iako je tvrtka osnovana 2010. godine njeni su djelatnici u ovom  poslu već 20 godina. Svakodnevna edukacija i praćenje trendova na svjetskom tržištu kako u dizajnu tako i u novim inovativnim materijalima i sofisticiranoj tehnologiji omogućuje nam kvalitetno rješavanje i najzahtjevnijih projektnih zadataka. Višegodišnje iskustvo, stotine opremljenih interijera i zadovoljni korisnici daju nam vjerodostojnost i pouzdanost. Ljudi vole biti okruženi lijepim stvarima, lijepo se odijevati, živjeti u lijepo uređenom mjestu, ukratko ljepota je nešto što nas svakodnevno privlači i nešto k čemu svi težimo.

Dizajnirajući prostor i namještaj, ustvari dizajniramo Vaše snove. Kod dizajniranja uzimamo u obzir sve bitne čimbenike, kao što su namjena i izgled prostora koji treba osmisliti, ukuse i životne navike Vaše ideje, ergonomiju, materijale koje ćemo upotrijebiti koji moraju biti kompatibilni dizajniranim oblicima i tehnologiji obrade, ekonomski faktor (cijena)… Pri svemu tome izuzetno je važno poštivati pravila struke, elemente arhitekture i sve ostale parametre koji bitno utječu na krajnji rezultat dizajniranja.

Ukratko, tu smo da bi Vam pomogli da ostvarite svoje snove, učinite svoje domove i radna mjesta funkcionalnijim, ljepšim i ugodnijim za boravak i rad.

Neka Vam nakon realizirane ideje dođe misao: „ispalo je super, zadovoljni smo i dobro se osjećamo“.