O nanonetu

Iz ljubavi i strasti prema smišljavanju i oblikovanju prostora u kojima živimo i radimo logičnim slijedom nastala je potreba da svoje ideje i planove materijaliziramo i pretvorimo u proizvode koji imaju svoju funkciju, a istovremeno nam svojim dizajnom uljepšavaju životno i radno okruženje.

Iz tog razloga osnovana je tvrtka Nanonet simboličnog imena (vrlo) sitna mreža – velikih ambicija. Iskustva nam ne nedostaje jer iako je tvrtka osnovana 2010. godine njeni su djelatnici u ovom  poslu već više od 25 godina. Svakodnevno učenje i praćenje trendova na svjetskom tržištu kako u dizajnu tako i u novim inovativnim materijalima i sofisticiranoj tehnologiji omogućuje nam kvalitetno rješavanje i najzahtjevnijih projektnih zadataka. Višegodišnje iskustvo, stotine opremljenih interijera i zadovoljni korisnici daju nam vjerodostojnost, a našim klijentima pouzdanost u naše proizvode u uslugu. Ljudi vole biti okruženi lijepim stvarima, lijepo se odijevati, živjeti u lijepo uređenom okruženju. Ukratko ljepota je nešto što nas svakodnevno privlači i nešto k čemu svi težimo.

Oblikujući prostor i namještaj, ustvari materijaliziramo Vaše snove i ideje. Kod dizajniranja uzimamo u obzir sve bitne čimbenike, kao što su namjena i izgled prostora koji treba osmisliti, ukuse i životne navike, Vaše ideje, ergonomiju, materijale koje ćemo upotrijebiti, a koji moraju biti kompatibilni dizajniranim oblicima i tehnologiji obrade, te naravno ekonomski faktor (cijena)… Pri svemu tome izuzetno je važno poštivati pravila struke, elemente arhitekture i sve ostale parametre koji bitno utječu na krajnji rezultat-

Ukratko, tu smo da bi Vam pomogli da ostvarite svoje snove, učinite svoje domove i radna mjesta funkcionalnijim, ljepšim i ugodnijim za boravak i rad.

Od ideje do gotovog proizvoda uz neizostavno zadovoljstvo “ispalo je super, zadovoljni smo, sretni i dobro se osjećamo”